Jonna sammafattar 2012

Januari - jag började året bra med ett trevligt nyår tillsammans med underbara vänner. Efter det pluggade jag mest i skolan och det hände inte något speciellt
 
Februari - Vi åkte till Romme med klassen och hade en riktigt kul dag! På sportlovet åkte jag också till Lindvallen med Sandra. Det blev väldigt mycket skidåkning
 
Mars - Vi började spendera mycket tid nere vid ån fast det fortfarande var lite kallt. Jag åkte också på världens bästa konfaläger och hade skiiiit kul! Jag spenderade också en trevlig kväll/natt uppe på emmas garage med trevligt folk.
 
April - Jag och Sandra paroade först på pappas jobb sen på cafe Åhrummet. Jag fyllde 15. Och valborg spenderades delvis i stadsparken med jordgubbar och massa folk!
 
Maj - Man märkte att sommaren började närma sig, skolan blev helt plötslig inte jobbig alls. Jag och Emma spenderade mycket tid i stadsparken för att välkommna sommaren. Jag konfirmerades också!
 
Juni - Jag och Nina åkte till gävle och gjorde ''det stora provet'' jag fick nämligen mitt körkort! Vi tog också¨sommarlov och det var vi väldigt glada för. Jag firade midsommar i vattholma med vänner och åkte sedan till Spanien i ungerfär 2 veckor.
 
Juli - Sommaren fortsatte. Jag spenderade en kväll i en skog med några vänner, vi hade riktigt kul. Jag åkte också med Emma till gävle där hon tog sitt körkort. Vi åkte också till Götebrog på Gothia-veckan! I slutet av månaden åkte Nina och Jag med våra mammor till Gräsö och vi paddla lite kanot också. 
 
Augusti - Sommaren började sakta gå mot sitt slut men först var det båtveckan som gällde. Nina och Jag åkte tillbaka till gräsö men denhär gånger hade vi Emma med oss! Vi spenderade kvällarna i Öregrund med maaassa trevligt folk!
 
September - Den här månaden hände inte så mycket. Det blev höst och fina löv att fota. Jag pluggade väldigt mycket denhär månaden.
 
Oktober - Den första oktober blev Milton väldigt sjuk, pappa åkte in med honom till vetrinären och han fick senare somna in. Det var riktigt svårt för mig.. På höstlovet åkte jag sen med Sandra och henned familj till London, jag shoppade väldigt mycket och hade jätte kul.
 
November - Emma och jag praoade på världen bästa ställe, statzione! Där fick vi biljetter till SHM av vår handledare. Så Emma och Jag åkte till Friends Aren för att se Swedish house mafia och det här var en av dom bästa kvällarna i mitt liv.
 
December - Det var dags för vårt luciatåg vi tränat in ganska länge, de blev succé! Det var också väääldigt kul. Senare var det julavslutning och firade jul hemma hos mina kusiner, riktigt mysigt. 
 
Nu om några timmar är 2012 slut, det här året har varit väldigt bra. Fått lära känna jätte många nya vänner! Jag tror nu att 2013 kommer bli ganska annorlunda, kanske inte till en början med sen efter sommaren börjar jag gymnasiet vilket betyder nya kompisar och det kommer nog bli mycket nytt för min del!
 
 

Kommentarer

Skriv något till oss här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (ser bara vi)

Har du också blogg?

Det du ville säga:

Trackback
RSS 2.0